Škola za pse

Besplatna obuka za pse uz obaveznu edukaciju vlasnika u Dogs Trust Školi za pse provodi se isključivo po principu pozitivne motivacije i zasnovana je na dugogodišnjem naučnom istraživanju.

Kako se prijaviti?

Vašeg psa možete prijaviti tako što ćete popuniti sva polja na prijavnom obrascu i poslati ga putem e-maila na skolazapse@dogstrust.ba

Slanjem prijavnog obrasca se obavezujete da ćete na dogovorene termine dolaziti redovno, te da ćete u iznimnom slučaju izostanka instruktora o ovome obavijestiti 24 sata ranije.

Gdje se nalazimo?
Škola za pse nalazi se na adresi Semizovac bb (odmah ispod Energopetrol pumpe), u blizini Vogošćanske petlje i A1 puta – dostupna široj regiji Kantona Sarajevo, Istočnog Sarajeva ali i Zenice!

Škola za pse u Bosni i Hercegovini dio je mreže Škola za pse i radi po istim standardnim procedurama, visokim standardima i kvalitetu kao i sve Škole za pse koje Fondacije Dogs Trust vodi u Velikoj Britaniji.

 U Školu za pse dobrodošli su svi psi stariji od 2 (dva) mjeseca koji su vakcinisani protiv zaraznih bolesti.

Svi psi se u toku obuke uče osnovnim komandama, a posebne časove organizujemo za pse koji su već razvili određena neželjena ponašanja koje je potrebno korigovati.

Vlasnik sa psom na obuku dolazi jednom sedmično, a obuka traje ukupno između 5 i 7 sedmica, u zavisnosti od potrebe svakog individualnog psa.

Fondacija Dogs Trust do daljnjeg u potpunosti finansira instruktore te zakup poligona, te je obuka za vlasnika psa – besplatna!

Prijave se procesuiraju hronološki, te Vas zbog velikog broja prijava molimo za strpljenje.

VAŽNA NAPOMENA:
Svakome se može desiti nešto neočekivano što će spriječiti dolazak na čas, ali Vas molimo da nas o eventualnom izostanku obavijestite što je moguće ranije. Često izostajanje koči dobre rezultate obuke. Stoga je pravilo Škole da je nakon dva uzastopna izostanka potrebna nova prijava.

Radno vrijeme
utorakpetak | 12:00 – 20:00
subota | 9:00 – 17:00
nedjelja i ponedjeljak neradni

Kontakti instruktora za obuku pasa:
Mirza Jalovčić, Glavni instruktor – 063 49 09 05
Ensar Međedović, Viši instruktor – 063 49 09 06
Mufid Aruković, Instruktor – 063 77 64 88