Edukacija školske djece

Uz Dogs Trust radionice, djeca iz Vaše obrazovne institucije će na zabavan način učiti o sigurnosti sa psima, njihovoj prirodi i potrebama. kao i odgovornom držanju pasa. Prijavite se!


Prijava za besplatne radionice za djecu:

KONTAKTIRAJTE NAS I UŽIVAJTE U PREDNOSTIMA DOGS TRUST EDUKATIVNIH I ZABAVNIH AKTIVNOSTI: 

  1. RADIONICE UŽIVO

Ovu vrstu radionica najčešće izvodimo u učionici, u školskom dvorištu, u dvorištu predškolskih ustanova, klubova za djecu, biblioteka ili slično. Obrađujemo teme kao što su: sigurnost u kontaktu sa psima i odgovorno vlasništvo pasa.

  1. AKTIVNOSTI ZA DRUŠTVENU ZAJEDNICU

Ako radite na osmišljavanju projekata kojim ćete sa svojim učenicima pomoći i široj zajednici (kao npr. podizanje svijesti o sigurnosti i odgovornosti, očuvanje okoliša, uređenje zelenih površina…), javite nam se da budemo partneri! Mi ćemo vam pružiti svu našu dostupnu podršku.

Posebno nam je zadovoljstvo što, ako smatrate da bi to Vašim učenicima koristilo, za njih možemo organizovati i posjetu Dogs Trust Školi za pse, ili razgovor sa našim fostering volonterima kako bi naučili nešto više o volontiranju. Javite nam se u bilo koje doba školske godine, rado ćemo vas ugostiti!

  1. UČEŠĆE U VAŠIM DOGAĐAJIMA

Ako organizujete druženje u svojoj zajednici i najmlađima želite uljepšati dan kroz druženje sa Dogs Trust-om, pozovite nas za dogovor!

OeAcj2E8

 

 

 

 

 

Učite uz Dogs Trust! Nećete ni primijetiti da učite!

Kontaktirajte naše edukatore ako Vaša obrazovna ustanova želi obradovati djecu i omogućiti im da kroz zabavan način nauče o važnoj temi vezanoj za pse!
Naše radionice obrađuju mnoštvo zanimljivih tema i pomažu djeci da izgrade samopouzdanje, empatiju, ali i da budu što sigurnija sa psima.

Prijavite se putem linka iznad.

Za sigurnost i dobrobit cijele zajednice!
Vaš Dogs Trust

Suvad Cibra
tel. 063 490 719
e-mail: suvad.cibra@dogstrust.ba

Elma Šabanović
tel. 063 490 980
e-mail: elma.sabanovic@dogstrust.ba

Aida Hulusić
tel. 063 490 971
e-mail: aida.hulusic@dogstrust.ba

Medina Hajdarpašić
Tel. 063 26 63 76
e-mailmedina.hajdarpasic@dogstrust.ba

Ko nas može pozvati za posjetu i besplatnu radionicu?

  • Osnovne škole, za djecu od 7 do 11 godina;
  • Udruženja za djecu i mlade;
  • Biblioteke.
  • Vrtići
  • Organizatori dječijih festivala i drugih događaja!