Škola za pse

Dragi vlasnici pasa,

Molimo Vas da obratite pažnju jeste li dobili email potvrde prilikom prijave za Školu za pse. Ako vam email potvrde nije došao, molimo Vas da se prijavite ispod.

Molimo Vas za strpljenje s obzirom na naše ograničene kapacitete, te veliki broj prijava. Prijave se procesuiraju isključivo hronološki, a jako je važno da budete dostupni na broju telefona koji ste naveli u prijavi. Škola za pse će zbog velike zainteresovanosti ponovo gostovati u Mostaru od 2.11. do 4.12.2021. godine kada će na svojoj trajnoj lokaciji u Semizovcu biti zatvorena. Dogs Trust još uvijek u potpunosti finansira ovu vrijednu podršku vlasnicima pasa. Korisno je pogledati i naš serijal koji smo producirali samo za vas: https://www.youtube.com/playlist?list=PLi_HTrpUa-zuLAgbnAfRgOmCu0SSN4pXI

Psi najbolje uče uz nagrade! Saznajte kako da vas vaš ljubimac sluša sa zadovoljstvom!

Besplatna obuka za pse uz obaveznu edukaciju vlasnika u Dogs Trust Školi za pse provodi se isključivo po principu pozitivne motivacije i zasnovana je na dugogodišnjem naučnom istraživanju.

Kako se prijaviti?

Prijavite Vašeg psa! Molimo vas da obavezno popunite sva polja na prijavnom obrascu ispod:

Slanjem prijavnog obrasca obavezujete se da ćete na dogovorene termine dolaziti redovno, te da ćete u iznimnom slučaju izostanka instruktora o ovome obavijestiti najmanje 24 sata ranije.

Vlasnik sa psom na obuku dolazi jednom sedmično, a obuka traje ukupno između 5 i 7 sedmica, u zavisnosti od potrebe svakog individualnog psa.

Fondacija Dogs Trust do daljnjeg u potpunosti finansira instruktore te zakup poligona, te je obuka za vlasnika psa – besplatna!

Prijave se procesuiraju hronološki, te Vas zbog velikog broja prijava molimo za strpljenje.

U ovom serijalu naučićete mnogo o svom psu i kako ga pravilno obučiti da sluša vaše komande!

Radno vrijeme
utorakpetak | 12:00 – 20:00
subota | 9:00 – 17:00
nedjelja i ponedjeljak neradni

Kontakti instruktora za obuku pasa:
Mirza Jalovčić, Glavni instruktor – 063 49 09 05
Ensar Međedović, Viši instruktor – 063 49 09 06
Mufid Aruković, Instruktor – 063 77 64 88

Škola za pse u Bosni i Hercegovini dio je mreže Škola za pse i radi po istim standardnim procedurama, visokim standardima i kvalitetu kao i sve Škole za pse koje Fondacije Dogs Trust vodi u Velikoj Britaniji.

 U Školu za pse dobrodošli su svi psi stariji od 2 (dva) mjeseca koji su vakcinisani protiv zaraznih bolesti.

Svi psi se u toku obuke uče osnovnim komandama, a posebne časove organizujemo za pse koji su već razvili određena neželjena ponašanja koje je potrebno korigovati.

Gdje se nalazimo?

Škola za pse nalazi se na adresi Semizovac bb (odmah ispod Energopetrol pumpe), u blizini Vogošćanske petlje i A1 puta.
Škola za pse dostupna je svim kandidatima u BiH koji se mogu obavezati na uvjete pohađanja.

VAŽNA NAPOMENA:
Svakome se može desiti nešto neočekivano što će spriječiti dolazak na čas, ali Vas molimo da nas o eventualnom izostanku obavijestite što je moguće ranije. Često izostajanje koči dobre rezultate obuke. Stoga je pravilo Škole da je nakon dva uzastopna izostanka potrebna nova prijava.