Dog School Successfully Completes Guest Trainings in Mostar

Dogs Trust Škola za pse uspješno je završila svoje petosedmično gostovanje Mostaru gdje je proveden jedan cijeli ciklus obuke po principu pozitivne motivacije, za skoro 70 pasa i vlasnika!
Iskustvo vlasnika pasa, ali i njihovih ljubimaca je vrlo pozitivno, a naši treneri, Ensar, Mirza i Mufid, nam kažu da su Mostarci odgovorni vlasnici koji će nastaviti raditi sa svojim ljubimcima vježbajući osnovne komande i obučavajući svoje ljubimce svemu što žele, isključivo putem metode pozitivne motivacije.
Svoje iskustvo sa nama su podijelile vlasnice psa Šapica, šteneta od oko 6 mjeseci, Barbara i Kristina.
Ove sestre su vlasnice psa po prvi put, a kažu da su zahvaljujući obuci u Školi za pse, naučile kako njihov psić misli, i na šta najbolje reagira kada je nagrađivanje u pitanju. Uz pomoć naših stručnih trenera, Šapica sada zna kako da se lijepo ponaša, i svoje vlasnice sluša sa zadovoljstvom!
Zbog velikog interesa vlasnika pasa u Mostaru, Škola za pse će, u skladu sa dostupnim resursima i kapacitetima, nastojati da organizira još jedno gostovanje u ovom gradu u što skorije vrijeme!
Više informacija i prijave pronađite na našoj web stranici: https://www.dogstrust.ba/aktivnosti/skola-za-pse/, a savjetujemo svima koji već nisu, da obavezno pogledaju i naš serijal „Obuka bez muke za Dogs Trust cuke“ koji se nalazi na našem You Tube kanalu: https://www.youtube.com/playlist?list=PLi_HTrpUa-zuLAgbnAfRgOmCu0SSN4pXI