Ako razmatrate da nabavite psa, razmislite da udomite i tako spasite jedan život! Putem našeg Programa fostering udomljavanja, uz stručnu pomoć i dodatnu podršku, pronaći ćete ljubimca koji se uklapa u vaš životni stil, psa koji će uz vašu odgovornu brigu i ljubav, postati vaš najbolji prijatelj koji će vam biti odan i zahvalan do kraja svog života!

Možda jedan spašeni pas čeka baš na vas!

Saznajte više o kvalitetnom načinu udomljavanja putem kratkog filma: https://www.youtube.com/watch?v=ydJYxiIVGmE

Evo šta sve trebate znati kada nabavljate psa? Razmislite – udomiti je bolje!

VAŽNO: Udomljavanje rasnih pasa nije dio Dogs Trust Programa fostering udomljavanja i ne uključuje ni savjetodavnu ni finansijsku podršku. Rasni psi na ovoj prijavi dostupni su samo u slučaju da imamo informaciju o takvim psima koji su dostupni za udomljavanje. Ako želite udomiti zdravog, socijaliziranog mješanca koji odgovara baš vama, pogledajte dostupne pse u našem programu i prijavite se. Prijava se odnosi samo na psa kojeg ste odabrali. Moguće je poslati prijavu za više pasa za koje ste zainteresovani.

NAPOMENA: Radno vrijeme našeg ureda, uključujući Program Fostering udomljavanja, je od ponedjeljka do petka od 9 do 17:30 sati. Najbolji način da dobijete odgovor na svoje pitanje, a s obzirom na terenski rad naše Fostering koordinatorice, te jer nemamo kapacitete za info liniju gdje je neko uvijek dostupan, je e-mail. Za pitanja vezana za udomljavanje, molimo Vas da pišete na elvira.kapidzic@dogstrust.ba, ili na njen Viber: 063 299 224 u toku našeg radnog vremena. Hvala na razumijevanju.

E: fostering@dogstrust.ba T: 063 299 224

PRIJAVA ZA UDOMITELJE


Psi koji traže dom

Sretno udomljeni psi