Ako razmatrate da nabavite psa, razmislite da udomite i tako spasite jedan život! Putem našeg Programa fostering udomljavanja, uz stručnu pomoć i dodatnu podršku, pronaći ćete ljubimca koji se uklapa u vaš životni stil, psa koji će uz vašu odgovornu brigu i ljubav, postati vaš najbolji prijatelj koji će vam biti odan i zahvalan do kraja svog života!

Možda jedan spašeni pas čeka baš na vas!

Saznajte više o kvalitetnom načinu udomljavanja putem kratkog filma: https://www.youtube.com/watch?v=ydJYxiIVGmE

Evo šta sve trebate znati kada nabavljate psa? Razmislite – udomiti je bolje!

VAŽNO: Udomljavanje rasnih pasa nije dio Dogs Trust Programa fostering udomljavanja i ne uključuje ni savjetodavnu ni finansijsku podršku. Rasni psi na ovoj prijavi dostupni su samo u slučaju da imamo informaciju o takvim psima koji su dostupni za udomljavanje. Ako želite udomiti zdravog, socijaliziranog mješanca koji odgovara baš vama, pogledajte dostupne pse u našem programu i prijavite se. Prijava se odnosi samo na psa kojeg ste odabrali. Moguće je poslati prijavu za više pasa za koje ste zainteresovani.

NAPOMENA: Radno vrijeme našeg ureda, uključujući Program Fostering udomljavanja, je od ponedjeljka do petka od 9 do 17:30 sati. Najbolji način da dobijete odgovor na svoje pitanje, a s obzirom na terenski rad naše Fostering koordinatorice, te jer nemamo kapacitete za info liniju gdje je neko uvijek dostupan, je e-mail. Za pitanja vezana za udomljavanje, molimo Vas da pišete na elvira.kapidzic@dogstrust.ba, ili na njen Viber: 063 299 224 u toku našeg radnog vremena. Hvala na razumijevanju.

E: fostering@dogstrust.ba T: 063 299 224

PRIJAVA ZA UDOMITELJE


Psi koji traže dom

Pronađite psa baš za vas

Kakvog psa želite?

Informacije koje nam obezbijedite, pomažu nam da pronađemo odgovarajućeg psa

Sretno udomljeni psi