Da li ste spremni da se zaljubite u ljubimca koji je pametan, naučen na kuću i može ostajati sam, prelijepog ponašanja, dubokih očiju i neodoljivog karaktera?

 Smoki je pepeljasto sivi mješanac u tipu imalskog terijera.On je pas s ljudskim pogledom, karizmatičan, neodoljiv! Idealan je za život u stanu, velika je maza, nije preaktivan i nikada ne pravi nered po kući. Naučen da obavlja nuždu samo vani. Strpljiv je, pametan i jako dobre naravi Iako nije pretjerano razigran, voli i traži paznju i uživa biti u blizini vlasnika. Voli šetnje i druženja sa drugim psima. Nikada ne laje bezrazložno. Smoki je pas kojeg se samo poželjeti može i koji jako brzo prirasta srcu. U kući može ostati satima sam, bez straha da će napraviti bilo kakav nered.

Zbog privremene suspenzije programa putem kojih su identificirani spašeni psi, te pokretanja novog pristupa u pružanju Dogs Trust podrške, naš Program Fostering udomljavanja je pauziran do proljeća 2022. godine.  Pratite nas na društvenim mrežama za sve novosti. Hvala na razumijevanju!

Saznajte više o kvalitetnom načinu udomljavanja putem kratkog filma: https://www.youtube.com/watch?v=ydJYxiIVGmE

Evo šta sve trebate znati kada nabavljate psa? Razmislite – udomiti je bolje!

VAŽNO: Udomljavanje rasnih pasa nije dio Dogs Trust Programa fostering udomljavanja i ne uključuje ni savjetodavnu ni finansijsku podršku. Rasni psi na ovoj prijavi dostupni su samo u slučaju da imamo informaciju o takvim psima koji su dostupni za udomljavanje. Ako želite udomiti zdravog, socijaliziranog mješanca koji odgovara baš vama, pogledajte dostupne pse u našem programu i prijavite se. Prijava se odnosi samo na psa kojeg ste odabrali. Moguće je poslati prijavu za više pasa za koje ste zainteresovani.

E: fostering@dogstrust.ba T: 063 299 224

PRIJAVA ZA UDOMITELJE


Psi koji traže dom

Pronađite psa baš za vas

Kakvog psa želite?

Informacije koje nam obezbijedite, pomažu nam da pronađemo odgovarajućeg psa

Sretno udomljeni psi