BLACKY

Blacky je mladi, razigrani pas u tipu labradora, kratke, crne dlake i neobičnih žutih do svijetlosmeđih očiju. Pronađen je blizu konjičkog kluba Pegasos i odmah je osvojio srca sve djece koja pohađaju časove jahanja.

Star je svega 5 mjeseci, i između srednjeg i velikog je rasta. Trenutno je u privremenom domu gdje se druži sa više pasa različitih dobnih skupina i spolova, tako da se može reći da se odlično slaže sa svima. Voli da upoznaje nove pse, ljude, a sa djecom je odličan. Naviknut je na povodac, i ima dobre higijenske navike, tj. nuždu obavlja samo tokom šetnji.

Jako je sličan, kako fizički, tako i karakterno jednom od naših prethodno udomljenih pasa, Milky-ju, tako da svi koji su bili zainteresirani za udomljavanje Milky-ja, sada imaju priliku aplicirati za našeg divnog Blacky-ja. Blacky čeka da ima 6 mjeseci da bude kastran tako da svom novom vlasniku dođe kompletno veterinarska obrađen.

Blacky voli da trči, da se druži i igra sa drugim psima i sa djecom, tako da bi mu idealan dom mogla pružiti porodica sa djecom i sa možda još jednim psom sa kojim bi se Blacky mogao družiti kada niko nije kod kuće. Po stanu ne pravi nered kada ostane sam, ali je poželjno da ima mogućnost da se redonvo istrči, pa bi kuća sa ograđenim dvorištem bila bolji izbor za njega. Poznaje osnovne komande poput sjedi, lezi i dođi, i jako je
inteligentan, spreman na rad i poslušnost, tako da bi se moglo dosta postići u daljem treningu sa njim. Prijavni obrazac za Blacky-a nalazi se na linku:  https://dogstrust.notifikacija.com/fostering/