Nagradno foto takmičenje – “Kako moj pas i ja ličimo”

Pošaljite jednu kvalitetnu fotografiju sa svojim ljubimcem na kojoj se “vidi” da je pas baš Vaš, bilo po izrazu lica, boji očiju ili “frizuri”, i to najkasnije do 22.6.2018. godine na office@dogstrust.ba ili putem Facebook-a.

Uz fotografiju pošaljite i Vaše ime, prezime i ime ljubimca!

  • Pratite nas na Facebook-u za objavu događaja “U susret ljetu” na kojem će biti proglašeno 20 najboljih “look-a-like”fotki.
  • Osvojite vrijedni, unikatni i jako korisni Dogs Trust ljetni paket sa sadržajem koji će obradovati i Vas i Vašeg ljubimca!

Svi učesnici osvajaju mnogo super ljetnih poklona koje smo spremili kako bi sa svojim najboljim prijateljem uživali u dugom ljetu!

Važna napomena: Molimo Vas da mislite na dobrobit Vašeg psa i da na fotkama ne koristite rekvizite koji nisu namijenjeni za pse (naočale, cigarete, i sl.)

Pobjednici “look-a-like” takmičenja, uz novi Dogs Trust ljetni paket, dobit će i kupon od 10KM za korišenje prve samouslužne praonice za pse “Šape i šamponi” u sklopu Energopetrol i HoldINA pumpe na Čengić Vili, te jedinstvenu uspomenu – karikaturu fotke sa svojim psom!

Novi Dogs Trust deluks ljetni poklon paket uključuje Dogs Trust peškir za plažu, bluetooth zvučnik, loptu za plažu, majicu, kačket, jastuk za psa, pojas za auto za psa, prsnik za psa, povodac, ogrlica, marama, obična i transportna posuda za vodu i hranu, igračku za psa, dekicu, podlogu za auto i kutiju za igračke.

U sklopu događaja bit će organizovan i dječiji kutak u kojem će sva djeca dobiti ruksak i novi Dogs Trust Retro Kids Set, peškir i loptu za plažu, kačket, slagalicu, olovku, majicu i sunčane naočale.