Pravi pas za vas – Dogs Trust ljetni događaj

Pozivamo vas na druženje na Glavnoj bini – Vilsonovom šetalištu pored kafića Tito i Zemaljskog muzeja u Sarajevu, 3.7.2019.godine s početkom u 17:30h na Dogs Trust ljetnom događaju – Pravi pas za vas! (Podvučeno neka bude hyperlink na FB event: http://bit.do/pravipaszavas)

Događaj je namijenjen svim vlasnicima pasa, onima koji razmišljaju o tome da nabave psa, djeci, roditeljima i svim ljubiteljima pasa. Naši stručnjaci predstavit će Dogs Trust standarde kvalitetnog udomljavanja i pojasniti kako vam Dogs Trust Program fostering udomljavanja može pomoći da udomite pravog psa za vas!

NAGRADNO IZVLAČENJE: Vlasnici udomljenih pasa – pošaljite nam fotografije vašeg psa uz poruku putem Facebook-a ili e-maila na office@dogstrust.ba najkasnije do petka, 28.6. do 18h – i učestvujte u nagradnom izvlačenju na događaju – najsretniji vlasnici imat će priliku osvojiti novi ekskluzivni Dogs Trust Dog Kit, i druge vrijedne poklone!

Za sve posjetitelje pripremili smo sjajne poklone, a za najmlađe posjetioce – superheroje i superheroine – i zabavno-edukativnu radionicu.

Radujemo se druženju!