Škola za pse uspješno završila gostovanje u Mostaru

Dogs Trust Škola za pse uspješno je završila svoje petosedmično gostovanje Mostaru gdje je proveden jedan cijeli ciklus obuke po principu pozitivne motivacije, za skoro 70 pasa i vlasnika!
Iskustvo vlasnika pasa, ali i njihovih ljubimaca je vrlo pozitivno, a naši treneri, Ensar, Mirza i Mufid, nam kažu da su Mostarci odgovorni vlasnici koji će nastaviti raditi sa svojim ljubimcima vježbajući osnovne komande i obučavajući svoje ljubimce svemu što žele, isključivo putem metode pozitivne motivacije.
Svoje iskustvo sa nama su podijelile vlasnice psa Šapica, šteneta od oko 6 mjeseci, Barbara i Kristina.
Ove sestre su vlasnice psa po prvi put, a kažu da su zahvaljujući obuci u Školi za pse, naučile kako njihov psić misli, i na šta najbolje reagira kada je nagrađivanje u pitanju. Uz pomoć naših stručnih trenera, Šapica sada zna kako da se lijepo ponaša, i svoje vlasnice sluša sa zadovoljstvom!
Zbog velikog interesa vlasnika pasa u Mostaru, Škola za pse će, u skladu sa dostupnim resursima i kapacitetima, nastojati da organizira još jedno gostovanje u ovom gradu u što skorije vrijeme!
Više informacija i prijave pronađite na našoj web stranici: https://www.dogstrust.ba/aktivnosti/skola-za-pse/, a savjetujemo svima koji već nisu, da obavezno pogledaju i naš serijal „Obuka bez muke za Dogs Trust cuke“ koji se nalazi na našem You Tube kanalu: https://www.youtube.com/playlist?list=PLi_HTrpUa-zuLAgbnAfRgOmCu0SSN4pXI