Ako udomite Jokera, kako mu samo ime govori, JOKER, “izvući” ćete najbolju kartu!

Star oko 2 mjeseca, ovaj lijepi, “dječačić” sa još uvijek bebi-nježnim krznom, je presladak mješanac koji, zahvaljujući našem programu neće morati živjeti na ulici.

Prema procjeni naših stručnjaka, Joker će biti pas srednje veličine.

U svom malom životu nije imao loša iskustva, pa se vrlo prijateljski i sa radoznalošću odnosi prema svima i svemu! Dobro bi se uklopio i u domu sa drugim ljubimcima – ako su i oni nastrojeni prijateljski, a voli i djecu koju svakako treba naučiti principima sigurnosti u kontaktu s psom te kako pratitii poštovati govor tijela psa. Tako će Joker ostati čista radost za njegove vlasnike i sve koji s njim budu imali kontakt!

Sa svojom privremenom vlasnicom, fostering volonterkom Lanom, već ide u Školu za pse. Brzo uči, i vrlo je zainteresovan za komande i – poslastice koje slijede. Pošto je još jako mlad, obuka za pravila ponašanja u kući je u toku.

Bio je dobar dječak i nije se opirao veterinarskom pregledu, a hrabro je podnio sve vakcine!

Joker se voli igrati, a posebno sa svojim igračkama, a kada se umori, baš kao beba, samo se stropošta i zaspi :).

Pravi vlasnik za Jokera je onaj koji će uspjeti zaslužiti silno povjerenje koje Joker nedužno poklanja, i koji će ga podučavati i prema njemu se odnositi koristeći metode pozitivne motivacije koje nauči u Školi za pse!

POZOVITE: 063 299 224